Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Column BLN-Schuttevaer: Brug der ‘zucht van verlichting’

ZWIJNDRECHT

Het is een mooie dag vandaag. In juli schreef ik in deze krant een column met de titel ‘De brug der zuchten’, over de nieuwe Merwedebrug in Gorinchem die 1,50 meter lager zou worden dan dan de huidige. Ik sprak daarin, naast mijn verbazing en ergernis, de hoop uit dat ik over enige tijd een column zou kunnen schrijven met de titel: ‘De brug der zucht van verlichting.’ 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (3)
 • PeterdeJonge

  Geweldig Marleen — BLN Koninklijke Schuttevaer,
  Dit is een van de vele successen waardoor je gemotiveerd blijft zowel als beroepskracht als bestuurder in een afdeling van BLN Koninklijke Schuttevaer.
  Vaak niet te zien maar het is zo belangrijk om overal bovenop te zitten.

 • j.hagens

  En nu maar hopen dat er Mensen zijn die inzien dat ook hun lidmaatscha[p gewenst is, ook al is deze overwinning niet voor hun doelgroep Schepen.
  Een andere overwinning is weer voor hun doelgroep Schepen, een grote vuist naar buiten is belangrijk, ook om de media van woord te dienen, niet alles lukt, dat moet je voor lief nemen.
  Bedankt Marleen en alle andere dat jullie dit hebben waargemaakt, en speciaal diegene die als een roeping en zonder financieel gewin voor BLN Schuttevaer werken en zich iedere dag inzetten kosteloos.

 • mscharisma

  top 🙂 🙂

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook