Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zee-rivierschip Tharsis krijgt verfijnd luchtkussen ontwikkeld door MPS

ROTTERDAM

Het Nederlands bedrijf Marine Performance Systems (MPS) heeft een luchtsmeringssysteem, Fluidic Air Lubrication (FluidicAL), ontwikkeld dat onlangs is geïnstalleerd op het zee-rivierschip Tharsis.

1 / 2
De mede-vennoten annex kapiteins van Tharsis Sea-River Shipping, Jan Albert de Vries en Jan Albert Bosma (rechts) onder de Tharsis bij een van de strips met oscillatoren van MPS luchtsmeringssysteem. (Foto Rob Spaans)

De mede-vennoten annex kapiteins van Tharsis Sea-River Shipping, Jan Albert de Vries en Jan Albert Bosma (rechts) onder de Tharsis bij een van de strips met oscillatoren van MPS luchtsmeringssysteem. (Foto Rob Spaans)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook