Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

KWS Infra-Volker Rail-DDM gaat Boogbrug Vianen verwijderen

VIANEN

Rijkswaterstaat heeft KWS Infra-Volker Rail-DDM opdracht gegeven om de Boogbrug over de Lek bij Vianen te verwijderen. De werkzaamheden gaan de komende maanden beginnen en moeten in het najaar van 2021 zijn afgerond. 

1 / 1
De stalen Boogbrug over de Lek bij Vianen. (Foto Rijkswaterstaat)

De stalen Boogbrug over de Lek bij Vianen. (Foto Rijkswaterstaat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook