Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Kapitein Deme beboet voor veroorzaken gevaarlijk golf strand Vlissingen

VLISSINGEN

De kantonrechter heeft de kapitein van een baggerschip voor het veroorzaken van een hekgolf bij het strand van Vlissingen 1.500 euro boete opgelegd. De schipper van DEME voer op 30 juni 2019 met een te hoge snelheid langs het badstrand van Vlissingen, waardoor onder meer een driejarige kind kopje onderging.

1 / 1
Het ‘tsunami’-incident op het strand van Vlissingen hield de gemoederen nog lang nadien bezig. (Foto HVZ / Roland de Jong)

Het ‘tsunami’-incident op het strand van Vlissingen hield de gemoederen nog lang nadien bezig. (Foto HVZ / Roland de Jong)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook