Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zware Kees: ‘Je moet het treffen met de kok’

ROTTERDAM

‘Kok, wat gaan we dit jaar doen met kerst?’ Ik steek mijn hoofd om de deuropening van de kombuis waar de kok met een gigantisch groot mes knoflookteentjes mores leert. ‘Hé…wat!?’ Hij schrikt zo van mijn plotselinge verschijning dat hij bijna de toppen van zijn vingers afsnijdt.

1 / 1
Kok Joe presenteert met trots zijn kerstkalkoen.

Kok Joe presenteert met trots zijn kerstkalkoen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook