Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Tongprijs naar dieptepunt vanwege sluiting horeca

SCHEVENINGEN

De prijzen van tong zijn flink onderuit gegaan vanwege de nu al wekenlange sluiting van restaurants in grote delen van Europa. Voor sliptong werd onlangs slechts een schamele 4,80 euro per kilo betaald en het dieptepunt lijkt nog niet in zicht.

1 / 1
De ARM-44 loopt in een najaarszonnetje de haven van Scheveningen binnen. (Foto Bram Pronk)

De ARM-44 loopt in een najaarszonnetje de haven van Scheveningen binnen. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook