Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘We zouden gek zijn als we niet investeren in de binnenvaart’

Nog te vaak is de binnenvaart is vaak het ondergeschoven kind binnen de transportsector. Daarom vindt de VVD in Europa dat er moet meer worden geinvesteerd in de ontwikkeling van de binnenvaart. ‘We zouden gek zijn als we niet investeren in de binnenvaart’

1 / 1
Caroline Nagtegaal: 'We zouden gek zijn als we niet investeren in de binnenvaart'

Caroline Nagtegaal: 'We zouden gek zijn als we niet investeren in de binnenvaart'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook