Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Clip #110 ’Tamira IJpma, bunkerschipper’

Tamira IJpma (28) is schipper op de bunkerboten van Anton van Megen. Voordat ze daarop terecht kwam had ze al vanalles gedaan. Vandaag laat ze haar werkzaamheden zien op de Amy. ‘Het kleinste in werking zijnde tankertje van Europa,’ vertelt Tamira. ‘Het is een historisch varend monument. Ze is gebouwd in 1954 en heeft ook…

1 / 1
(Beeld uit video)

(Beeld uit video)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
 • j.hagens

  leuk Artikel, en alles voor de klant.
  Jij staat je mannetje (Vrouw) wel, een werkgever zal blij zijn met iemand als jij.
  Zou zo een vrijgevochten iemand ooit bij een ambtenaren functie passen.
  Veel plezier.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook