Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Maritiem telecomprovider SeaVsat failliet: zorgen over tv, bellen en internet op zee

Lelystad

Het satellietbedrijf SeaVsat uit Lelystad, dat internetverbindingen voor zeeschepen en boorplatforms levert, is failliet. Klanten maken zich zorgen over de gevolgen voor hun internet-, telefoon- en televisieverbindingen.

1 / 1
Het satellietbedrijf SeaVsat uit Lelystad, dat internetverbindingen voor zeeschepen en boorplatforms levert, is failliet.

Het satellietbedrijf SeaVsat uit Lelystad, dat internetverbindingen voor zeeschepen en boorplatforms levert, is failliet.

Vrijdag vroeg SeaVsat uitstel van betaling aan, maandag werd het faillissement uitgesproken In hoeverre de satellietverbindingen van de klanten van SeaVsat door het faillissement gevaar lopen, is nog onduidelijk. Curator Elsa Bruggink zegt tegen RTL Nieuws dat zij ‘aardig veel wordt gebeld door klanten.’

Verbindingen op zee

Curator Elsa Bruggink erkent dat de voortzetting van de dienstverlening een gevoelig aspect is van dit faillissement, omdat klanten van het satellietbedrijf daarvan voor hun verbindingen op zee afhankelijk zijn.

Bruggink probeert tot een doorstart van de onderneming te komen. (René Quist)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook