Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Wagenborg-bemanningen in de klauwen van corona

DELFZIJL

Maandenlang van huis zijn, vastzitten op een schip waar je niet van af mag. Voedsel en medicijnen die opraken en al die tijd geen direct contact hebben met je familie. Het coronavirus houdt wereldwijd honderdduizenden zeelieden maandenlang vast op zee.

1 / 1
Senior crew manager Marianne Klat: ‘Zelfs nu de situatie wat lijkt te normaliseren heb je geen zekerheid. Dat kán gewoon niet. Mensen moeten op een gegeven moment naar huis. En dan kom jij met: we weten nog even niet wanneer.’ (Foto Henk Zuur)

Senior crew manager Marianne Klat: ‘Zelfs nu de situatie wat lijkt te normaliseren heb je geen zekerheid. Dat kán gewoon niet. Mensen moeten op een gegeven moment naar huis. En dan kom jij met: we weten nog even niet wanneer.’ (Foto Henk Zuur)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook