Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

SCH-35 op het strand vanwege lekkage

CADZAND

De schipper van de viskotter SCH-35 heeft maandag 23 november zijn 11 meter lange schip op het strand bij Cadzand gezet nadat hij ontdekte dat het water maakte. Zowel de KNRM als Multraship en de Kustwacht schoten te hulp.

1 / 1
De SCH-35 op het strand bij Cadzand. (Foto KNRM)

De SCH-35 op het strand bij Cadzand. (Foto KNRM)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook