Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Chartervaart is platzak

HARLINGEN

De chartervaart wacht nog steeds op de toegezegde 15 miljoen coronasteun van de overheid. Het draait nu nog om uitvoeringsbesluiten: wie kan er aanspraak op maken? En wanneer, want de nood is hoog. Ook de vooruitzichten voor 2021 zijn somber. Sommige veranderingen zijn blijvend. We spreken BBZ-bestuurslid Tsjerk Hesling Hoekstra en directeur Paul van Ommen over de toekomst.

1 / 1
BBZ-bestuurder Tsjerk Hesling Hoekstra: ‘We moeten niet blijven hangen in de slachtofferrol.’ (Foto Gijs van Hesteren)

BBZ-bestuurder Tsjerk Hesling Hoekstra: ‘We moeten niet blijven hangen in de slachtofferrol.’ (Foto Gijs van Hesteren)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • Festinalente

    Ja inderdaad. Ik zie het nu; er had ‘Wylde Swan’ moeten staan, denk ik.

  • elzinga

    de Swan fan Makkum is al heel lang geleden verkocht….

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook