Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zware Kees: 74 knopen wind

Fijn een paar dagen op zee, een oversteekje van Kaapstad naar Imbituba, Brazilië. Volgens de tweede stuurman is dat 10 dagen varen. Ik geloof hem direct (en nadat ik zijn reisvoorbereiding heb bestudeerd). Doordat het schip in ballast is, kan het een snel reisje worden, misschien wel met een beetje slingeren. Ik bereid me voor om de komende dagen scheepsladinglijstjes, documenten en verklaringen te produceren. We moeten immers inklaren in Brazilië, in coronatijd…

1 / 1
Zware-Kees-1

Zware-Kees-1

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
 • dickroos

  Fijn om uw korte verhalen weer te kunnen lezen in de Schuttevaer.

 • j.hagens

  Leuk dat u er weer bent, ik persoonlijk heb de stukjes gemist.
  Hoop dat u de volgende reis beter weer hebt, met een lekker zonnetje in de rug.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook