Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Vlaamse hackathon richt zich op slimme binnenvaart

HASSELT

Hoe kan een geautomatiseerd binnenvaartschip veilig een sluis passeren zonder bemanning? Dat is een van de vragen die worden gesteld op de allereerste Smart Shipping Hackathon die De Vlaamse Waterweg donderdag 26 en vrijdag 27 november houdt in samenwerking met Antwerp Management School en EY NV.

1 / 1
De Vlaamse Waterweg houdt donderdag 26 en vrijdag 27 november een Smart Shipping Hackathon. (Foto Smart Shipping Hackathon)

De Vlaamse Waterweg houdt donderdag 26 en vrijdag 27 november een Smart Shipping Hackathon. (Foto Smart Shipping Hackathon)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Onno

    Ik denk dat de eerste vereiste een goed werkend internet is met volledige dekking langs alle waterwegen. En dan minimaal 4G. Als dat gerealiseerd is kunnen we gaan experimenteren. Tot dan is het luchtfietserij.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook