Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘LNG is betaalbaar voor grote rederijen, niet voor kleine ondernemers’ 

ROTTERDAM

‘LNG is een stap de goede kant op, maar je moet ook kijken of de kosten opwegen tegen de milieuwinst.’ Dat was de boodschap van Albert Veenstra, wetenschappelijk directeur van TKI Dinalog, in Studio Schuttevaer 20 november. 

1 / 1
Albert Veenstra te gast bij Studio Schuttevaer. (Beeld uit video)

Albert Veenstra te gast bij Studio Schuttevaer. (Beeld uit video)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook