Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Sleepbootkapitein voor acht weken geschorst

AMSTERDAM

Acht weken schorsing van de vaarbevoegdheid waarvan de helft voorwaardelijk. Dat vindt het Tuchtcollege voor de Scheepvaart een passende straf voor een sleepbootkapitein. De raad vindt dat de man verantwoordelijk is voor een ernstig ongeval aan boord.

1 / 1
De Dintelstroom (Foto: Van Wijngaarden Marine Services BV)

De Dintelstroom (Foto: Van Wijngaarden Marine Services BV)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • roepie1

    De beste stuurlui….niet alle ongelukken zijn te voorkomen…en toolboxmeeting ..ook niet

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook