Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Visser gered, twee man nog zoek voor Engelse zuidkust

NEWHAVEN

De RNLI-reddingboot uit Newhaven aan de Engelse zuidkust heeft zaterdagmorgen een opvarende van de schelpenvisser Joanna C gered. Het schip is waarschijnlijk gezonken. Naar twee andere vissers wordt nog gezocht.

1 / 1
Reddingboot van de RNLI in Newhaven (Foto RNLI)

Reddingboot van de RNLI in Newhaven (Foto RNLI)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook