Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Containtertekort Azië leidt tot vertraging export naar Europa

Door een tekort aan lege containers in Azië loopt de export naar Europa vertraging op, kan de wereldwijde handel verstoord worden en kunnen prijzen voor logistieke bedrijven en uiteindelijk consumenten gaan stijgen. Daarvoor waarschuwen transporteconomen en brancheorganisaties voor transport en logistiek.

1 / 2
Ad Schoenmakers Ritra

Ad Schoenmakers Ritra

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook