Politiek reageert nauwelijks op protestbrief Noordzeevissers 

De protestbrief tegen windparken op de Noordzee van de vissersactiegroep Eendracht Maakt Kracht (EMK) heeft tot nu toe weinig opgeleverd. De brief werd 22 oktober gestuurd naar LNV-minister Schouten, 13 fractievoorzitters en de griffiers van vier Vaste Kamercommissies.

Visser Martijn van den Berg hoopt dat de overheid en de politiek op tijd gaan inzien dat de productie van windenergie op zee een veel groter effect heeft op de natuur en de visbestanden dan nu wordt gedacht. (Foto W.M. den Heijer)
Visser Martijn van den Berg hoopt dat de overheid en de politiek op tijd gaan inzien dat de productie van windenergie op zee een veel groter effect heeft op de natuur en de visbestanden dan nu wordt gedacht. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer