Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Politiek reageert nauwelijks op protestbrief Noordzeevissers 

URK

De protestbrief tegen windparken op de Noordzee van de vissersactiegroep Eendracht Maakt Kracht (EMK) heeft tot nu toe weinig opgeleverd. De brief werd 22 oktober gestuurd naar LNV-minister Schouten, 13 fractievoorzitters en de griffiers van vier Vaste Kamercommissies.

1 / 1
Visser Martijn van den Berg hoopt dat de overheid en de politiek op tijd gaan inzien dat de productie van windenergie op zee een veel groter effect heeft op de natuur en de visbestanden dan nu wordt gedacht. (Foto W.M. den Heijer)

Visser Martijn van den Berg hoopt dat de overheid en de politiek op tijd gaan inzien dat de productie van windenergie op zee een veel groter effect heeft op de natuur en de visbestanden dan nu wordt gedacht. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (7)
 • deltavis

  Woutrina: Okay, duidelijk. Ja, complotdenkers heb ik ook een broertje dood aan. Maar belangen die adviezen beïnvloeden, geloof ik wel in. Veel te veel korte lijntjes tussen ‘deskundigen’ die de overheid adviseren en aandeelhouders die gebaat zijn bij gunstige omzetten van farmaceutische bedrijven en dus gekleurde uitspraken. Het wordt er niet beter op. Helaas.

 • woutrina

  ik reageerde op de bijlage van de hr Noldes niet op de protestbrief van de vissers

 • msvagebond2008

  Woutrina laat toch met deze mensen valt niet te praten . Zijn zo overtuigd van hun gelijk dat ze in alles een complot zien. Complot tokkies

 • deltavis

  Daisy: Volledig mee eens. Straks alleen nog gehoorzame burgers die gevaccineerd en wel in het gelid lopen en sectoren (primaire sector en maritieme industrie) die op het randje van de afgrond balanceren.

 • deltavis

  Woutrina; verklaar u nader met betrekking tot komplotdenken. Beticht u de vissers van komplotdenken? En wat ervaart u als onzin in het artikel? Ik ben benieuwd.

 • woutrina

  zoveel onzin heb ik nog nooit in 1 artikel gelezen meneer Noldes typich gevalletje komplotdenken

 • daisy

  Zijn hier mensen echt en oprecht nog verbaasd over???????????????

  De politiek interesseert de burger geen ene reet. Ze voeren alleen maar uit wat er vanuit het WEF, VN, WHO, IMF en meer van dat soort criminele organisaties opgedragen word.

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/regering-voert-agenda-klaus-schwab-wef-uit-over-10-jaar-bezit-u-niets-meer/

  Lees en huiver.

  G.M. Noldes

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook