Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Cruiseschip Westerdam op visite in haven Rotterdam

ROTTERDAM

Rondtrekkende cruiseschepen zijn in de zomermaanden vaker te zien in de Nederlandse havens. Tijdens de coronapandemie werd het beeld van een gigantisch cruiseschip met honderden passagiers erop echter schaars. Het was dan ook een opvallend beeld, toen de Westerdam van Holland America Line vrijdag de Nieuwe Maas overvoer. 

1 / 1
De Westerdam kwam voor onderhoud naar de haven van Rotterdam. (Foto Port of Rotterdam)

De Westerdam kwam voor onderhoud naar de haven van Rotterdam. (Foto Port of Rotterdam)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook