Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Binnenvaart loopt zich warm voor subsidieverlenging internaten

ROTTERDAM

CBOB-voorzitter Marco Oosterwijk maakt zich namens Koninklijke BLN-Schuttevaer hard voor voortzetting van de rijkssubsidie aan het binnenvaartonderwijs, dat eind volgend jaar afloopt. ‘Onze overheid moet ruimte en financiële steun blijven bieden aan huisvesting en onderwijs voor kinderen uit de binnenvaart, kermis en het circus.’

1 / 1
Lilian van Hiele bij het LOVT: … niet altijd positief, maar wel duidelijk… (Archieffoto Sander Klos)

Lilian van Hiele bij het LOVT: … niet altijd positief, maar wel duidelijk… (Archieffoto Sander Klos)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook