Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Op het water leef je dichterbij de natuur’

WOUDRICHEM

Terwijl in de Werkendamse havens wordt gebouwd aan de binnenvaartvloot van de 21ste eeuw liggen zo’n 10 kilometer stroomopwaarts in de Historische haven van Woudrichem de schepen uit vervlogen tijden. Zoals de sleepboot Jacoba uit 1918, in die tijd gebouwd als stoomsleper. Negen jaar geleden werd vooral Jack van Bekhoven verliefd op de motorsleepboot, vanwege de driecilinder Deutz VM 145 motor uit 1923.

1 / 1
Elise van Bekhoven: ‘Ik zou alleen teruggaan naar een huis als het écht niet anders kan.’ (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Elise van Bekhoven: ‘Ik zou alleen teruggaan naar een huis als het écht niet anders kan.’ (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook