Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Havenarbeiders Vlissingen helpen drugsbendes’

VLISSINGEN

Een deel van het personeel van de haven in Vlissingen onderhoudt nauwe banden met drugscriminelen. Deze corrupte havenarbeiders spelen een belangrijke rol bij het importeren van cocaïne via schepen afkomstig uit Zuid- en Midden-Amerika. Dat stelden justitie en politie dinsdagavond in tv-programma Opsporing Verzocht.

1 / 1
Begin dit jaar werd er 4.500 kilo drugs onderschept. (Foto HVZeeland)

Begin dit jaar werd er 4.500 kilo drugs onderschept. (Foto HVZeeland)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook