Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Duwvaartpionier Willem van den Noort overleden

RUCPHEN

Duwvaartondernemer Willem van den Noort, in 1989 mede-oprichter en daarna 25 jaar secretaris van de Duwbakkenvereniging (nu Vereniging Europese Binnenvaartondernemers – VEB), is 7 november overleden. Hij was al maanden ziek en werd 78 jaar.

1 / 1
Willem van den Noort (rechts) en Johan Muller, beiden geridderd voor hun werk in de Duwbakkenvereniging. (Fotoarchief VEB)

Willem van den Noort (rechts) en Johan Muller, beiden geridderd voor hun werk in de Duwbakkenvereniging. (Fotoarchief VEB)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook