Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Damen in zee met Thales voor gevechtssysteem Duitse fregatten

Scheepsbouwer Damen Schelde Naval Shipbuilding (DSNS) gaat in zee met Thales voor levering en integratie van het missie- en gevechtssysteem voor de vier nieuwe MKS 180-fregatten van de Duitse marine. Het contract vertegenwoordigt een waarde van 1,5 miljard euro,  de totale order van de vier fregatten is goed voor 5,3 miljard euro.

1 / 1
vier MKS-180 fregatten.

vier MKS-180 fregatten.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook