Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Piraten ontvoeren 14 bemanningsleden zware-ladingschip Zhen Hua 7

SAO TOMÉ

Piraten in de Golf van Guinee hebben afgelopen weekend 14 Chinese bemanningsleden van het 50.000 dwt zware-ladingschip Zhen Hua 7 ontvoerd. Het was het achtste geweldsincident in de regio in negen dagen. Een aanval op het actieschip Bob Barker van Sea Shepherd werd afgeslagen.

1 / 1
De Bob Barker van Sea Shepherd voerde actie tegen illegale visserij toen het werd aangevallen. (Foto Wikipedia)

De Bob Barker van Sea Shepherd voerde actie tegen illegale visserij toen het werd aangevallen. (Foto Wikipedia)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook