Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Testvaart Vessel Train maanden later

ROTTERDAM

De ‘full scale’ testvaart van de Novimar Vessel Train, een konvooi van twee schepen, waarbij het tweede wordt bestuurd vanaf het eerste, is verschoven naar begin volgend jaar. De Coronacrisis is de reden van het uitstel.

1 / 1
Een brugsimulatie van de Vessel Train wordt uitgevoerd bij Marin. (Foto Novimar)

Een brugsimulatie van de Vessel Train wordt uitgevoerd bij Marin. (Foto Novimar)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook