Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

D66 wil onderzoek naar Chinese invloed in havens

ROTTERDAM

Er moet een parlementair onderzoek komen naar de inmenging van China in Nederland. Daarvoor pleiten D66-Kamerleden Jan Paternotte en Sjoerd Sjoerdsma in een opiniestuk in NRC Handelsblad. Zo reikt de ‘lange arm van Beijing’ ook ver in de Nederlandse havens.

1 / 1
De invloed van China reikt ver in de haven van Rotterdam. (Foto Port of Rotterdam)

De invloed van China reikt ver in de haven van Rotterdam. (Foto Port of Rotterdam)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook