Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

[UPDATE] Nederlandse tankermatroos krijgt loog in gezicht

DÜSSELDORF-HOLTHAUSEN

De hulpdiensten in Düsseldorf zijn vrijdagmiddag grootschalig uitgerukt naar een incident op een tanker. Een 23-jarige Nederlandsee matroos aan boord van het schip had tijdens schoonmaakwerkzaamheden loog in zijn gezicht gekregen.

1 / 1
Waarschuwing bijtende stoffen

Waarschuwing bijtende stoffen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook