Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

IHC levert zeer geavanceerde pijpenlegger op: Seven Vega

KINDERDIJK

De Engelse offshoreaannemer Subsea 7 heeft de meest geavanceerde pijpenlegger ter wereld in de vaart genomen. Het is de Seven Vega, ontworpen en gebouwd door Royal IHC. Het contract hiervoor is in oktober 2017 ondertekend.

1 / 1
De pijpenlegger Seven Vega in volle glorie. (Foto PAS Publicaties)

De pijpenlegger Seven Vega in volle glorie. (Foto PAS Publicaties)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook