Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

73-jarige schipper betrapt door drone politie op varend ontgassen

TIEL

Een 73-jarige schipper is woensdag bij Millingen aan de Rijn betrapt op onreglementair varend ontgassen. Dat gebeurde tijdens controle met een drone door de Landelijke Eenheid van de politie. Inspectie aan boord bevestigde dat de schipper de ADN-regels overtrad.

1 / 1
Dronefoto van de tanker die woensdag werd geïnspecteerd bij Millingen. (Foto politie Landelijke Eenheid)

Dronefoto van de tanker die woensdag werd geïnspecteerd bij Millingen. (Foto politie Landelijke Eenheid)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • J.Teunisse

    zoek uit op welke frequentie de drone werkt en dan overnemen

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook