Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Nieuw ontworpen casco Z-483 voor de kant bij Padmos 

ROTTERDAM

Met twee drijvende bokken heeft cascobouwer CSR in Rotterdam donderdag 5 november het casco van de nieuwe boomkorkotter Z-483 Jasmine te water gelaten. Het is direct naar Stellendam gesleept voor de afbouw.

1 / 1
Bij Padmos in Stellendam kan de afbouw van de nieuwe Z-483 beginnen. (Foto Bram Pronk)

Bij Padmos in Stellendam kan de afbouw van de nieuwe Z-483 beginnen. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook