Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Maersk Resilient boort in blok B13

DEN HELDER

Het zelfheffende booreiland Maersk Resilient van Maersk Drilling is in de eerste week van november is naar blok B13 in de Nederlandse Noordzee verhaald. Daar gaat het eiland boorwerk verrichten voor Petrogas E&P Netherlands.

1 / 1
De Maersk Resilient boort in de Nederlandse sector. (Foto Maersk Drilling)

De Maersk Resilient boort in de Nederlandse sector. (Foto Maersk Drilling)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook