Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

ELaad: elektrische binnenvaart nog niet op koers

Rotterdam

De elektrificatie van containervervoer in de binnenvaart biedt grote kansen voor Nederland, maar is nog nauwelijks op gang gekomen en krijgt de komende jaren ook nog weinig vaart. Dit is de verwachting van de onderzoekers van kenniscentrum ElaadNL in hun nieuwste Outlook ‘Tegen de stroom in varen’.

1 / 1
Schermafbeelding 2020-11-13 om 15.38.55

Schermafbeelding 2020-11-13 om 15.38.55

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • J.Teunisse

    Meldt u zich maar als er een 15 ton zwaar accupakket is die een electromotor van 800 kW minstens 300 uur ( rondje zeehaven Regensburg of Basel ) aan de praat houd + de overige energie voor huishoudelijk en infrastructuur.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook