Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Clip #108 ’Loflied op de langzaamloper (43) – Van Rennes 2DC op de Bregetta’

AMSTERDAM

In 1991 kochten Bea Pijn-Blom en wijlen haar man Jan Pieter Pijn het tot varend woonschip omgebouwde beurtscheepje Bregetta. Zij werd in 1914 gebouwd op de Czaar Peterwerf te Zaandam. ‘Het was een beurtscheepje voor schone lading,’ vertelt Bea Pijn-Blom.

1 / 1
(Beeld uit video)

(Beeld uit video)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook