Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Reyer Vlaming rijdt vis uit alle windstreken

SCHEVENINGEN

Nog maar 23 jaar is hij, Reyer Vlaming uit Yerseke, en al vijf jaar vrachtwagenchauffeur. Vlaming is in dienst van De Koeijer Transport uit Yerseke en haalt vis op van viskotters uit havens in Nederland en het buitenland om die naar de visafslag te brengen.

1 / 1
Chauffeur Reyer Vlaming voor een stapel lege viskisten die hij net uit zijn vrachtwagen heeft getakeld. (Foto Bram Pronk)

Chauffeur Reyer Vlaming voor een stapel lege viskisten die hij net uit zijn vrachtwagen heeft getakeld. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook