Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Arnold de Bruijn (NMT): ‘Digitalisering als trend wordt nog steeds onderschat’

ROTTERDAM

Digitalisering wordt nog te vaak onderschat door de maritieme maakindustrie, zei Arnold de Bruijn, sector manager van Netherlands Maritime Technology (NMT) op het online evenement Maritime Platform. ‘We moeten meer gaan doen met het delen van data, net zoals de auto-industrie. Zij delen platforms, maar maken toch unieke producten. Op dat gebied kunnen we echt nog grote stappen maken.’ 

1 / 1
Arnold de Bruijn zit in de studio bij Maritime Platform. (Beeld uit video)

Arnold de Bruijn zit in de studio bij Maritime Platform. (Beeld uit video)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook