Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Gouden tijden voor containervaart

ROTTERDAM

De droge-ladingmarkt profiteert van de export van sojabonen naar China. De Verenigde Staten exporteerden al zo’n acht miljoen ton. Wekelijks bedroeg de export tot nu toe ruim 1,1 miljoen ton, goed voor 22 panamaxen. Vorig jaar voerde China belastingen in op Amerikaanse sojabonen, maar dit jaar zag het land daarvan af.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook