Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Retrofitpakket laat zware motoren MAN B&W op ammoniak lopen

MAN

Energy Solutions (MAN ES) brengt in 2025 een retrofitpakket op de markt waarmee bestaande dual fuel scheepsmotoren op ammoniak kunnen varen. In 2024 wil het bedrijf de eerste nieuwe ammoniakmotor leveren. 

1 / 3
Ook 12G ME-C motoren van MAN B&W kunnen na een retrofit op ammoniak draaien.

Ook 12G ME-C motoren van MAN B&W kunnen na een retrofit op ammoniak draaien.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook