Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Europese raffinaderijen verlagen productie

ROTTERDAM

Voor de capesizers kelderden de inkomsten ruim 25%. Maar de markt rekent op een verbetering met afladingen vanaf Australië en Brazilië naar China. Australisch ijzererts zou weer welkom zijn in China, maar waarschijnlijk zijn daar momenteel voldoende voorraden. In elk geval voert de grote Braziliaanse mijnbouwer Vale de winning van ijzererts momenteel verder op.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook