Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Procter & Gamble doet proef met opvouwbare container

DELFT

Holland Container Innovations (HCI) uit Delft, ontwikkelaar van de 4Fold opvouwbare container, gaat met multinational Procter & Gamble (Ariel, Always, Braun, Gillette, Antikal en vele andere merken) een proefproject met acht opvouwbare containers uitvoeren.

1 / 1
Procter & Gamble doet proef met 4Fold opvouwbare containers. (Foto HCI)

Procter & Gamble doet proef met 4Fold opvouwbare containers. (Foto HCI)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook