‘Kolenvervoer stopt nog lang niet’

Het is een komen en gaan van werklui op de Elegance. Ze leggen de laatste hand aan het nieuwe koppelverband. Twee mannen proberen een koelkast de roef in te draaien, terwijl schipper Martijn Toet (42) toekijkt. De proefvaart van de Elegance is gepland op 16 november, waarna ze kolentransporten naar Duitsland gaat doen. 

Martijn Toet (42): ‘Zeker gezien mijn leeftijd is dit een goed moment, je moet ook voorkomen dat je werk verandert in sleur. Toen werden we gepolst of we interesse hadden om mee te bouwen aan nieuwe koppelverbanden.’ (Foto Hannie Visser-Kieboom)
Martijn Toet (42): ‘Zeker gezien mijn leeftijd is dit een goed moment, je moet ook voorkomen dat je werk verandert in sleur. Toen werden we gepolst of we interesse hadden om mee te bouwen aan nieuwe koppelverbanden.’ (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

‘Kolenvervoer stopt nog lang niet’ | Schuttevaer.nl

‘Kolenvervoer stopt nog lang niet’

Het is een komen en gaan van werklui op de Elegance. Ze leggen de laatste hand aan het nieuwe koppelverband. Twee mannen proberen een koelkast de roef in te draaien, terwijl schipper Martijn Toet (42) toekijkt. De proefvaart van de Elegance is gepland op 16 november, waarna ze kolentransporten naar Duitsland gaat doen. 

Martijn Toet (42): ‘Zeker gezien mijn leeftijd is dit een goed moment, je moet ook voorkomen dat je werk verandert in sleur. Toen werden we gepolst of we interesse hadden om mee te bouwen aan nieuwe koppelverbanden.’ (Foto Hannie Visser-Kieboom)
Martijn Toet (42): ‘Zeker gezien mijn leeftijd is dit een goed moment, je moet ook voorkomen dat je werk verandert in sleur. Toen werden we gepolst of we interesse hadden om mee te bouwen aan nieuwe koppelverbanden.’ (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer