Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Cruisemaatschappijen annuleren alle afvaarten in Noord-Amerika 

WASHINGTON

De Noord-Amerikaanse cruisesector heeft dinsdag 3 november de rest van zijn cruises voor 2020 geannuleerd. De sector ligt al negen maanden stil door de Covid-19 pandemie. Eerder werd gedacht dat er in december weer een aantal reizen zouden kunnen plaatsvinden.

1 / 1
Carnival Cruises organiseerde nog afvaarten vanuit Miami en Port Canaveral. (Foto Carnival Cruises)

Carnival Cruises organiseerde nog afvaarten vanuit Miami en Port Canaveral. (Foto Carnival Cruises)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook