Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Noord-Nederlandse werven ontsnappen aan nationale malaise in coronajaar

AMSTERDAM

Het gaat niet goed met de bouwers van zeeschepen in Nederland. Maar de werven in Noord-Nederland ontsnappen aan de malaise. In elk geval voorlopig. ‘Een lichtpuntje’, noemt directeur Roel de Graaf van brancheorganisatie Netherlands Maritime Technology (NMT) de prestaties van de noordelijke werven.

1 / 1
Arklow Shipping is een grote klant aan het Winschoterdiep. (Foto Loek Mulder)

Arklow Shipping is een grote klant aan het Winschoterdiep. (Foto Loek Mulder)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (3)
 • loekmulder

  @Elzinga Wat had u graag willen lezen? Dan besteden we ook daar aandacht aan.

 • daisy

  Nou inhoudsloos wil ik niet zeggen, er staat cojona in dan is het heet van de naald ( en per definitie gelul). Zonder revolutie duurt deze cojonashit nog minstens 5 jaar, wie het niet wil zien: WELTERUSTEN.

  G.M. Noldes

 • elzinga

  Wat een inhoudsloos artikel

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook