Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

BDB eist compensatie voor stilleggen passagiersvaart

DUISBURG

De passagiersvaart in Duitsland moet vanaf maandag 2 november alle activiteiten staken. Dit vanwege nieuwe coronamaatregelen van de Bondregering. Het Bundesverband der Deutschen Binnenschifffahrt (BDB) eist compensatie voor de sector.

1 / 1
Opnieuw wordt het passagiersvervoer in Duitsland stilgelegd door de coronamaatregelen. (Foto BDB)

Opnieuw wordt het passagiersvervoer in Duitsland stilgelegd door de coronamaatregelen. (Foto BDB)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook