Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Rotterdam hard op zoek naar jongeren voor offshore-sector

ROTTERDAM

De gemeente Rotterdam en de Rotterdam Offshore Wind Coalition zijn hard op zoek naar jongeren die in de offshore windsector willen werken. Daarom lanceren de twee partijen de campagne ‘Kan jij de wind aan’. Onder andere Damen, Van Oord, Boskalis en Huisman zitten in de coalitie. 

1 / 1
Jongeren zijn hard nodig voor de offshore wind sector. (Foto Kunjijdewindaan.nl)

Jongeren zijn hard nodig voor de offshore wind sector. (Foto Kunjijdewindaan.nl)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook