Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Kolossale snijkopzuiger Hussein Tantaway te water bij Royal IHC

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

Royal IHC in Krimpen aan den IJssel heeft 23 oktober de  grote snijkopzuiger Hussein Tantaway tewatergelaten. De zuiger is in opdracht van de Suez Canal Authority ontworpen en gebouwd. Het is een zusterschip van de Mohab Mameesh die 15 mei te water is gegaan.

1 / 1
De stapelloop van de snijkopzuiger Hussein Tantaway. (Foto PAS Publicaties)

De stapelloop van de snijkopzuiger Hussein Tantaway. (Foto PAS Publicaties)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook