Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Clip #106 ’Loflied op de langzaamloper (42) – SKL 8 NVD 36 1A op de Gollwitz’

AMSTERDAM

Sinds 2005 is Ab de Vrij schipper en eigenaar van de Gollwitz, een voormalige tonnenlegger uit de DDR. In de machinekamer staat een SKL 8 NVD 36 1A van 600 pk. ‘Het is een eenvoudige motor, makkelijk in onderhoud, heel toegankelijk,’ vertelt schipper De Vrij, die ervaring heeft met direct omkeerbare motoren op binnenvaartschepen.

1 / 1
(Beeld uit video)

(Beeld uit video)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook