Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

ASV: Kade Kanaleneiland Utrecht geteisterd door inbrekers

Utrecht

De Algemeene Schippers Vereeniging (ASV) roept Rijkswaterstaat op de ligplaatsen in Kanaleneiland veiliger te maken. Binnenvaartschippers worden geteisterd door inbraken. Het probleem speelt al minstens tien jaar in de Krachtwijk, inmiddels zijn de kades opgeknapt met recreatiezones, worden camera’s geplaatst bij schippers aan boord en belooft de gemeente Utrecht keer op keer beterschap, maar zonder succes.

1 / 1
Schippers ervaren bij de ligplaatsengplaatsen in Kanaleneiland in Utrecht grote onveiligheid. (Foto Tessa Heerschop)

Schippers ervaren bij de ligplaatsengplaatsen in Kanaleneiland in Utrecht grote onveiligheid. (Foto Tessa Heerschop)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook