Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

[UPDATE] VOC-replica Amsterdam ligt onttakeld op werf in Noord (+ video)

AMSTERDAM

De masten zijn er al grotendeels af en het onderwaterschip ligt helemaal open. De restauratie van de bekende VOC-replica Amsterdam is al hard op weg bij Damen Shiprepair & Conversion in Amsterdam-Noord, als de redactie van Schuttevaer een kijkje komt nemen. Het Scheepvaartmuseum heeft nu een video uitgebracht waarin je kan zien hoe de reparatie voltooid wordt.

1 / 1
De Amsterdam staat droog in het dok van Damen Shiprepair in Amsterdam-Noord. (Foto Robin van den Bovenkamp)

De Amsterdam staat droog in het dok van Damen Shiprepair in Amsterdam-Noord. (Foto Robin van den Bovenkamp)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook